KOMFORT-PLUSSZ
Épületgépészeti és Szolgáltató kft.

slider

Külső közmű

ME Zrt. 10 km-es ipari sűrűzagy távvezeték galéria

ME Zrt. 10 km-es ipari sűrűzagy távvezeték

A Mátrai Erőmű Zrt. 1. számú területén lerakótér,, sűrűzagy- és locsoló táv- és körvezeték építési munkái nettó 168.000.000,- Ft értékben, teljesítés 2013-ban.


Gyöngyös Ipari park teljes közműellátás galéria

Gyöngyös Ipari park teljes közműellátás

Parádfürdő központjában, az üzemen kívüli ... szállodát egy orosz befektetési csoport felvásárolta, és a patinás hotellé alakította át. Megbízást kaptunk a szállodai egység teljes épületgépészeti felújítására és egy főzőkonyha komplett épületgépészeti szerelésére. A teljesen új közműhálózat kiépítése és a település közműhálózatra való csatlakoztatása is a mi szerződésünk részét képezte. Az 1-es ütem keretében csak a meglévő épületek felújítása történt, 70.000.000,- Ft értékben, a teljesítés éve 2002-2004. A 2. ütemben a beruházó új szárnyak építését rendelte meg, melynek keretében egy wellness központ került felépítésre. Az uszodatechnikát leszámítva a teljes épületgépészeti munkára a mi ajánlatunk került kiválasztásra. Ide tartozott a hőközpont, kazánház, teljes fűtési hálózat és a központi uszodatéri légtechnikai rendszer kiépítése. A 2. ütem 2005-ben valósult meg, 25.000.000,- Ft értékben.


Zöldolaj teljes közmű galéria

Zöldolaj teljes közmű

Visontán települt Magyarország egyik vezető technikai növényolaj előállító társasága, a Zöldolaj BB Zrt. Megbízásunk keretében a gyárterület ivóvíz tüzivíz ellátását biztosító vezetékeket építettük ki. A megbízás 2007, értéke 42.000.000,- Ft.


Magnetech külső közmű galéria

Magnetech külső közmű

Ezen megbízás keretében egy új, 3 szintes gyártóépületet, ill. további másik 3 épületet láttunk el gázzal. Már a tervezést is mi végeztük el. Egy 3 bar-os gázelosztó rendszerhez csatlakoztunk, és egy több 100 méteres vezetéket építettünk ki. A megbízás értéke 42.000.000,- Ft, teljesítés éve 2007.


Váltógyár teljes esővízhálózat galéria

Váltógyár teljes esővízhálózat

A gyártóterület található esővízelvezető rendszer 50%-ának teljes felújítása volt a feladatunk. A technológiai környezet végett a közlekedő utak és darupályák esővíz elvezetését olajfogókkal kellett kiegészíteni. A szennyezett esővizet tisztítás után, telekhatáron kívül, nyílt árokban egy közeli patakba vezettük. A megbízás értéke 48.000.000,. Ft és a teljesítés éve 2008.