KOMFORT-PLUSSZ
Épületgépészeti és Szolgáltató kft.

slider

Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Megtisztelő számunkra, hogy honlapunkra látogatott és bemutathatjuk Önnek több, közel 22 éves múltra visszatekintő professzionális, építőipari vállalkozásunkat.

A vállalat története a rendszerváltás idejére vezethető vissza. Az anyavállalat 1991-ben alakult meg Komfort-91 Kft. néven. Már a kezdetektől épületgépészeti kivitelezési, szerelési tevékenység volt a cég profilja. A többtagú tulajdonosi körnek köszönhetően két telephellyel működött a cég, Gyöngyösön és Egerben.  2000-ben  az eredményes működés érdekében a gyöngyösi telephely önálló cégként, Komfort-Plussz Kft. néven folytatta egyre sikeresebb tevékenységét.

Dolgozóink és mérnökeink építőiparban szerzett több évtizedes tapasztalatának, az folytonos fejlesztéseknek köszönhetően egyre szélesebb tevékenységi körrel rendelkezünk. Mind nagyobb volumenű projekteket vállalunk és végzünk el időre, precízen, időt állóan. Megbízóink megelégedettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy újabb és újabb megbízásokkal keresnek fel minket. 15.000 m2 -es telephelyünkön 1.500 m2-es raktár és 600 m2-es telephely és iroda működik. Aktív állományunk létszáma magas, dolgozóink csakis a legjobb minőségű szerszámokkal dolgoznak, mérnökeink felkészültek.

Bízunk benne, hogy cégünk felkeltette az Ön érdeklődését is. Bővebb információért töltse le részletes bemutatkozó anyagunkat, vagy keressen fel minket.